Tjejzonen intog Pride!

 

Tjejzonen på Pride!

Under förra veckans pridefestival tog vi på Tjejzonen, tillsammans med flera andra av Sveriges tjejjourer, över en del av festivalen! Vi hade ett tält i parken där man kunde dricka saft och äta kakor, spela spel, snacka med tjejjourstjejer och sätta klittan på fittan. På Lava i Kulturhuset hade vi ett bord med infomaterial och böcker, onaniskola och tjejjourstjejer att snacka med. Vi gick också runt med en skrinda på stan med material, filtar, kakor och annat roligt.

 

På lördagen var det dags för den mäktiga paraden att dra genom stan. Självklart var Tjejzonen och tjejjourerna med här också! Alla tjejjourer gick tillsammans under Tjejjouren.se och vi syntes och framförallt hördes. Vi hade världens bästa sambaband med oss, som trummade oss genom stan! Publiken hejade på och det var en helt fantastisk känsla!

 

Det har varit en otroligt fullspäckad och rolig pridevecka, och vi ser fram emot nästa års Pride! Då hoppas vi på att ännu fler tjejer kommer och hänger med oss och deltar i allt roligt! Hoppas vi ses då!

 


Kommentarer
Postat av: Fia

Vad går pridefestivalen ut på?

2010-08-04 @ 14:35:44
Postat av: Helena

Det gillar vi!

2010-08-04 @ 14:49:12
Postat av: Tjejzonen

Hej Fia!

Pridefestivalen arrangeras av föreningen Stockholm Pride och är en festival som vill uppmärksamma bi, homo och transsexuella personer i samhället och rättigheter. Festivalen pågår i en vecka under sommaren då det är parad, uppträdanden av olika artistter och mycket mycket mer. Du kan läsa om Prides historia, vad de gör och se bilder från årets festival på deras hemsida: www.stockholmpride.org

2010-08-04 @ 14:59:56
URL: http://www.tjejzonen.com
Postat av: Emma - om man mognar ruttnar man

Jag såg er :D

Jag fick en sån där lapp där det stod info om att man kunde vara med i en tjejjour, och ja, det vill jag nog :D Ska ta tag i det snart ^^

2010-08-08 @ 14:43:04
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0